Det är berättelser som befolkar varumärket

Alla människor, släkter, folkslag och organisationer bär på historier. Summan av alla upplevelser och händelser landar i berättelser, vilka fyller en viktig funktion. Berättelser är kapital, som ska arbeta. Berättelser ger oss en bild av historien, var vi är idag och vart vi är på väg. Berättelser är för oss viktiga.

Världsmästaren på relationer som gärna sniffar nybakta kanelbullar på hemlig plats

Efter en tid var katastrofen nästan ett faktum. Mamman och bonuspappan hade ett transportföretag med bud- och taxibilar tillsammans. De ville gärna att barnen skulle ta över. Sagt och gjort. Bröderna sade upp sig från sina respektive jobb. För Janne Ugglas del handlade det om att lämna karriären som injusterare och börja i familjeföretaget. Men ganska snart… Läs mer här.

En tuff brud i lyxförpackning – Sophia Winberg

Sophia är den fullfjädrade livsnjutaren som lever på skrattet. Hon hänger gärna i en kall isvak med tjejgänget och lite Champagne i glaset. Mellan vinterbaden blir det jakt. Med en jägarexamen ger hon gärna vildsvinen en match. Läs mer här.

Inget är för stort eller litet

Det som gör jobbet så intressant och stimulerande är variationen, allitfrån kontroll av dåligt drag i badrum, injustering av skolor, OVK-besiktningar av kontorslokaler till nyinstallationer av exempelvis hotellverksamhet i befintliga fastigheter. En stor del av vardagen går även åt till att offerera och hitta väl fungerande totallösningar till våra kunder.

Företaget präglas av bra ledarskap och kunniga medarbetare, ett starkt driv framåt och viljan att ständigt utvecklas och ta sig an nya utmaningar. Tidigare har jag arbetat som VVS-konstruktör i 18 år och som projektledare ventilation i sju år. Inget är för stort eller litet, det handlar alltid om vilja och engagemang. Utveckling sker när man får ta stort ansvar och med rätt stöd från chefen. Det var ett mycket bra beslut att följa med Jan Uggla till airteam

Patrik Brege
Projektledare och projektör inom airteam Service i Stockholm AB och har varit med sedan bolaget startades.

Helt avgörande med kvalitet och servicegrad i leveransen

Det finns stor potential att utveckla airteam ytterligare genom organisk tillväxt på befintliga marknader, förvärv och internationell expansion. Den svenska verksamheten består sedan början av 2019 av tre dotterbolag med geografisk närvaro i den expansiva mälardalsregionen.

airteam är ett spännande företag med sunda värderingar och stark framdrift. Ett härligt gäng med duktiga individer. Jag har sedan många år tillbaka varit verksam inom bygg och installationssektorn, en superspännande bransch i ständig utveckling inte minst inom installationssidan. För mig är det helt avgörande med kvalitet och servicegrad i leveransen, vad man kan tillföra kundens affär är A och O. Nu satsar vi på organisk tillväxt och utvalda strategiska förvärv.

I och med vår nyetablerade serviceverksamhet i Stockholm kan vi öka vår satsning på serviceuppdrag och ROT-projekt i Stockholm vilket också kompletterar den fina entreprenadverksamhet vi har idag i form av airteam Creovent. Med Jan Uggla som VD för den nya serviceverksamheten har vi fått in rätt ledare med ett stort nätverk och en gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen. Han är just den typ av entreprenör som vi letar efter inom airteam; en stark affärsdriven person med kundfokus, rätt ledarskap och energin som krävs för att driva en lönsam och stabil verksamhet.

Greger Gunnarsson
VD, airteam Sweden