• Hem
  • /
  • air-news
  • /
  • airteam Sweden tar in Sveriges första Ventilationsarkitekt™

airteam Sweden tar in Sveriges första Ventilationsarkitekt™

Pressmeddelande 2021-06-17

Nu är han äntligen på plats. Ännu en nyckelspelare som ansluter, Sveriges första ventilationsarkitekt Tim Endersen (alias air-Tim). Tim blir vårt ansikte utåt. Han kommer att jobba med alla typer av uppdrag, dock med primärt fokus på de mest komplexa projekten inom bygg- och ventilation. I nära samspel med fastighetsägare, byggentreprenörer, ingenjörer, konstruktörer och projektledare fokuserar han på användbara, genomtänkta och långsiktigt hållbara lösningar – alltid med fokus på kundens bästa. 

Tim Endersen har sina rötter i Amerika och Skåne. Under en period tog han uppdrag i England där han fann mycket inspiration både i TV-serien Pang i bygget (Fawlty Towers) och humorgänget Monty Python. För Tim är det viktigt att inte bara leverera på topp, utan även att ha riktigt kul på jobbet tillsammans med medarbetare, kunder och leverantörer. Tim fick flera syskon, två av dem fick astma respektive pollenallergi. Det påverkade hans yrkesval.

– Idag har tyvärr vart tredje barn i Sverige problem med astma eller allergi. Dålig ventilation leder även till sänkt prestationsförmåga på många av Sveriges arbetsplatser. Så behöver det inte vara, eller rättare sagt, så ska det inte vara. Kan jag bidra och göra skillnad så gör jag självklart det, säger Tim Endersen, Sveriges första Ventilationsarkitekt™.

– Tim har en nyckelroll i vårt arbete med att renovera byggbranschen mot schystare, sundare och roligare business. Vi är väldigt stolta över att Tim är en av oss, säger Greger Gunnarsson.

– Ja, han är liksom lite för bra för att vara sann, en toppenkille. Vi har ett bra flow i företaget nu, säger Mikael Grawe.
​​​
Läs mer om air-Tim på vår hemsida airteam.se under fliken ”Om oss”. Han har även spelat in ett flertal filmer, vilka lanseras till hösten. Varmt välkommen till oss Tim Endersen.

För ytterligare information:

Greger Gunnarsson, VD, airteam Sweden, 073-317 46 96

Mikael Grawe, Marknads- & kommunikationschef, airteam Sweden 070-520 08 04