Sjung om studentens lyckliga dag

Möjligheterna är oändliga, det är bara du som sätter begränsningarna. Oavsett vart du är på väg, kanske på din studieresa, så är du varmt välkomman att höra av dig med en idé. Kanske vill du skriva en uppsats, ta dig an ett examensarbete, fördjupa dig i ett specifikt ämne? Att starta din karriär hos airteam Sweden kan vara ett utmärkt tillfälle för att lära känna företaget, branschen och få erfarenhet. Vi är alltid intresserade av unga talanger i våra team, som bidrar med nya perspektiv och kunskaper.

Ja, vi verkar i en mansdominerad bransch och ser mer än gärna att även tjejer söker söker sig till branschen och oss Ni behövs. Ni kan – minst lika bra som alla andra. Välkomna.

Om du har en konkret idé till t.ex. examensarbete, så får du gärna kontakta oss och berätta om den. Det är dock mycket viktigt att du jobbat igenom syfte, problemställningar och funderat på vad du vill ha ut av ett samarbete med oss. Se även till att din idé är förankrad hos ditt lärosäte och att du redan idag kanske har en handledare.

Vill du komma kontakt med oss, kika under fliken ”kontakt” eller under respektive bolags sida, se fliken ”verksamheter”.