airteam välkomnar ny CFO

Susanne Finér har sedan i maj 2020 anslutit till teamet som ny CFO på airteam Sweden. Hon kommer senast från rollen som interim-CFO på Einride och Tele2/ComHem där hon varit senior advisor. Susanne har de senaste 12 åren drivit egen konsultverksamhet och varit interim CFO/Manager på olika verksamheter.

Susanne har en lång och bred bakgrund inom ekonomifunktionen och har erfarenheter från en mängd branscher bland annat fastighet, investment, bygg, installation, bank, FMCG samt vårdsektorn.

Med Susanne i teamet får vi en CFO som kan vara drivande i att sätta vår gemensamma plattform och struktur på plats för våra kommande satsningar och tillväxtplaner, säger Greger Gunnarsson VD för airteam. Hon har ett gediget kunnande inom ekonomi, ledarskap samt verksamhetsutveckling, delar som är viktiga för oss både här och nu samt framåt i vår utveckling i Sverige.

– Det är roligt att få vara en del av airteam och få arbeta tillsammans med dessa härliga människor, där jag hoppas få användning av mina erfarenheter inom bl.a. verksamhetsutveckling och koncernfrågor. Jag är en ledare men älskar att jobba i team, och på airteam hjälper vi varandra, säger Susanne Finér.

– Det känns bra att ha en rutinerad person vid min sida, som både har det strategiska tänket och kan kasta sig in i det operativa när så behövs, och det kommer att behövas insatser på båda områdena. Vi har ju flera välmående dotterbolag (Creovent, Thorszelius, Luftkontroll Energy och airteam Stockholm Service) som ska styras, säger Greger Gunnarsson.

– Jag har nyligen flyttat till Hammarby Sjöstad med min man, yngsta sonen som är 16 år och vår härliga hund Svea, en Lagotto. På fritiden blir det gärna långa promenader i skogen, men efter att ha börjat på airteam är jag sugen på att ta upp tennisen igen eller att prova på padel, säger Susanne Finér.

Vi hälsar Susanne stort välkommen in i airteamet och ser fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med henne!

Greger Gunnarsson

VD, airteam Sweden