• Hem
  • /
  • air-news
  • /
  • En tuff brud i lyxförpackning – Sophia Winberg

En tuff brud i lyxförpackning – Sophia Winberg

PERSONPORTRÄTT

Sophia är den fullfjädrade livsnjutaren som lever på skrattet. Hon hänger gärna i en kall isvak med tjejgänget och lite Champagne i glaset. Mellan vinterbaden blir det jakt. Med en jägarexamen ger hon gärna vildsvinen en match. 

Sophia växte upp i Huddinge, söder om Stockholm. Efter gymnasiet började Sophia jobba inom vården men skolade senare om sig med inriktning på ekonomi och hr. Det har blivit fler roliga arbetsplatser under åren, från en golfklubb till Stockholmsbörsen, Exclusive Cars och Vent Group Nordic där hon kommer senast ifrån. Arbetsuppgifterna och utmaningarna är ofta desamma – fast i lite olika omfattning och karaktär.

– Jag trivs bra med gänget på airteam. Det är raka rör. Man kan bråka lite, men det går snart över och man jobbar vidare. Några cowboys har vi på firman, personer som skjuter hej vilt, det gillar jag. Det är även kul med en arbetsplats som har många olika personligheter. Där alla får plats. Det är utvecklande och bra för verksamheten, säger Sophia. 

Sophia vill vara i centrum, inte på så vis att hon ska vara den som bestämmer, utan snarare vill Sophia vara med där det händer. Ekonomi och hr ligger henne varmt om hjärtat. Hon vill se resultat och vara delaktig verksamheten. Det triggar. Idag ansvarar hon framgångsrikt för ekonomi, uppföljning, fakturering och rapportering för airteam Service, Syd och Sweden. 

Viktigt i livet? 

– Jag vill ha kul, träffa vänner och gärna bada isvak med mina tokiga tanter. Det är viktigt att hänga med personer som ger mig energi och det finns det gott om här på airteam, säger Sophia. 

Återhämtning? 

Förutom besöken i sommarstugan drar Sophia gärna till skogs för svampplockning och promenader. Det är bra för själen. Fast jobbet är också återhämtning. Hon stormtrivs på airteam! Sophia är en av alla våra kompetenta medarbetare.

Och, vi behöver fler tjejer till branschen. Välkomna.

Alla behövs. Alla är viktiga. Alla ska med. Så tänker vi på airteam.

Vid bläcket, Mikael Grawe