• Hem
 • /
 • air-news
 • /
 • Frukostföredrag: Ventilera Mera – hösten 2022

Frukostföredrag: Ventilera Mera – hösten 2022

Ventilera Mera – så påverkar luften våra resultat

MÅNGA MÄNNISKOR TVINGAS BEFINNA SIG i undermåliga inomhusmiljöer med dålig luft, vilket försämrar den kognitiva förmågan avsevärt. Detta leder till trötthet, irritation, minskad koncentrationsförmåga samt ökad risk för förekomst av astma och allergier, vilket vi lyfte i kampanjen ”Kids in the air” med fokus på god ventilation i skolan, Sveriges största arbetsplats.

MÅNGA MÄNNISKOR TVINGAS BEFINNA SIG i undermåliga arbetsmiljöer med stress, trakasserier och exkludering, vilket försämrar den kognitiva förmågan avsevärt. Möjligheten att leverera värde till kunder, leverantörer och medarbetare minskar. Byggbranschen är inte bäst i klassen. 

MÅNGA MÄNNISKOR ”TVINGAS” BEFINNA SIG på tråkiga middagar med dåligt vin till maten. Ofta beror det på enkla saker som att ett särskilt vin inte passar till vad som serveras på tallriken, eller att vinet inte har rätt temperatur. Ett smaklöst vin kan vara för ungt eller har rullat tunnorna (!) för länge.

Ovanstående ämnen ventilerar vi på Sveriges skönaste frukosthäng, med tre kompetenta föreläsare. Efteråt bjuds det på en 15-minuters rundvandring (obs: anmäl intresse i förväg) i världens mest nordliga urbana vineri – The Winery Hotel.

Föreläser gör

Anders Hedström, mångårig expert inom frågor som ventilation och inomhusklimat. Även kvalificerad rådgivare till WHO inom dessa frågor samt tidigare Global IAQ Manager på Camfil. Dessutom är Anders partner Investigator till WHO CC center i Queensland University, U.S.A.

Frågor som besvaras: 1. Vad är ren luft? 2. Hur vet vi att ventilationsluften är ren? 3. Vad kan vi själva göra för att minimera risker i inomhusmiljön?

Mikael Grawe, som har en unik kombination av erfarenheter från såväl komplex försäljning, kommunikation och varumärke, bl.a. från reklambranschen, därtill många års arbete i och mot (akut)sjukvården.

Frågor som besvaras: 1. Hur påverkar undermåliga arbetsmiljöer oss? 2. Vad kan vi göra åt detta?

Camilla Forslund, Wine Hospitality Manager, med 12 års erfarenhet som sommelier. Hon ventilerar sina bästa tips för en bra mat- och vinupplevelse. Små råd – som gör stordåd.

Britta Permats, VD på Svensk Ventilation och Sveriges första Ventilationsarkitekt™ Tim Endersen är på plats, såklart.

Bra att veta
 • Tid: Datum kommer till hösten 2022
 • Finns: Kaffe, the, jos, smarrig frukostfralla, frukt, vatten.
 • Skönt häng med business-glada people, frågestund och kompetensöverföring via runda bordssamtal.
 • Överraskning och specialerbjudande från The Winery Hotel.
 • Agenda finner du längre ned på denna sida.
Så här anmäler du dig (begränsat antal platser)
 • Du som visar intresse att delta är beslutsfattare inom byggbranschen (byggbolag) eller fastighetsägare/förvaltare i Mälardalen.
 • Skriv till event@airteam.se – med fullständigt namn, företag, titel, mobilnummer och företagsmail (ej privat).
 • När platstillgång är säkrad, skickas bekräftelse ut via e-post.
 • Bindande anmälan såklart. No show = 500 kr i avgift.
 • Ange eventuella matallergier

Varmt välkommen!

Greger Gunnarsson, VD airteam Sweden

Greger Gunnarsson

Agenda den 21 april

07.27 – Frukostmingel i skön loungemusik och trevligt sällskap.
07.59 – Välkomnande av Greger Gunnarsson, VD airteam Sweden
08.10 – Föreläsning, Camilla Forslund, sommelier på The Winery Hotel
08.25 – Föreläsning, Mikael Grawe
08.50 – Föreläsning, Anders Hedström
09.40 – Tid för frågor
09.55 – Avrundning, mingel
10.00 / 10.15 – Rundvandring med Camilla Forslund i vinfabriken hos The Winery Hotel (obs: anmäl intresse i förväg, begränsat antal platser – först till kvarn)

I samverkan med: